Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Van Der Sterrweg 15 104 in Den Helder 1784 NR

Van der Sterrweg 15 104

1784 NR Den Helder
Vraagprijs € 40.050,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Te koop: opslag-, klus- of bedrijfsruimte voor eigen gebruik of verhuur. Locatie: Den Helder.

In totaal 3 boxen te koop, op de etage bereikbaar met goederenlift en trap. Niet geschikt voor auto, wel voor motor! De 3 boxen liggen naast elkaar, apart of tezamen te koop. Ideaal voor klussers, opslag huisraad of voor ZZP’ers!

Het complex is voorzien van alle benodigde...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Te koop: opslag-, klus- of bedrijfsruimte voor eigen gebruik of verhuur. Locatie: Den Helder.

In totaal 3 boxen te koop, op de etage bereikbaar met goederenlift en trap. Niet geschikt voor auto, wel voor motor! De 3 boxen liggen naast elkaar, apart of tezamen te koop. Ideaal voor klussers, opslag huisraad of voor ZZP’ers!

Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toilet, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van uw bedrijf. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieu categorie t/m 2.

De boxen zijn op de eerste verdieping zijn 13,5 m² en bereikbaar met een goederenlift en trap. De hoogte van de boxen zijn 2,5 m, de breedte van de boxen is 3 meter. Alle boxen zijn voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte gebruikt kan worden.

Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Er is zelfs een sanitaire voorziening met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De opslagruimtes van Boxcomplex in Den Helder zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken.

Scherpe prijs voor snelle verkoop. Prijs: 13.350,- ex BTW per stuk.
Verhuurprijs via complex: 89 euro per box per maand excl. BTW – of zelf te bepalen bedrag
VvE toetreding (verplicht): eenmalig 50 euro per box
WOZ beschikking / gemeentelijke belasting: 10,87 euro per jaar per box
Maandelijkse VvE bijdrage: 18,21 euro per box, door te belasten aan huurder

Oppervlakte per box: 13,5 m2 / inhoud 33,75 m2
Breedte: 3m
Lengte 4,5m
Hoogte 2,5m

Het is een gloednieuw complex dus géén overdrachtsbelasting, wel BTW (terug te vorderen).
Actieve VvE. Beveiligd park met toegangscontrole en camera’s, individuele meter voor elektra. Verhuur in eigen beheer (prijs zelf te bepalen) of via het complex (89 euro per box per maand excl. BTW). Beveiliging middels camera’s en toegangspoort waarvoor men moet inbellen. Elke box heeft een eigen brievenbus, dus bedrijven kunnen het ook als bedrijfsadres gebruiken.

De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld. Heeft u interesse om een box te kopen? Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 40.050,- kosten koper Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Den Helder Sectie H Perceelnummer 4960 Index 103 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Den Helder Sectie H Perceelnummer 4960 Index 104 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Den Helder Sectie H Perceelnummer 4960 Index 105 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Van der Sterrweg 15 104, 1784 NR Den Helder

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring